Εταιρία

Η εταιρία μας Σαββαΐδης Χ. και ΣIA O.E. ιδρύθηκε το 2007 από τον Σαββαΐδη Νικόλαο και Σαββαΐδη Χρήστο, με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και κύριο σκοπό το χονδρικό εμπόριο ειδών θέρμανσης.

Στόχος μας ήταν από την δημιουργία της εταιρίας μας να καινοτομήσουμε στην Ελληνική αγορά και να διαφοροποιηθούμε ως προς τα υπάρχοντα είδη θέρμανσης. Αντιλαμβανόμενοι το κενό της αγοράς καθώς και την επερχόμενη αύξηση της τιμής του πετρελαίου, η εταιρία μας σύναψε συμφωνία με το Τσέχικο εργοστάσιο OPOP, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές λεβήτων στερεών καυσίμων στην Ευρώπη και αναλάβαμε την εισαγωγή και αντιπροσώπευση των λεβήτων OPOP σε Ελλάδα και Κύπρο. Ως η πρώτη εταιρία που εισήγαγε το πέλλετ στην Ελληνική αγορά αποφασίσαμε να βασιστούμε στους τέσσερις θεμελιώδεις κανόνες που διέπουν τα προϊόντα OPOP ( ασφάλεια, οικονομία, λειτουργικότητα, καλαισθησία ) και επιτύχαμε το 2010 να είμαστε οι Νο1 πελάτες του Τσέχικου εργοστασίου OPOP, με τις υψηλότερες πωλήσεις ανάμεσα στα ευρωπαϊκά κράτη.

Το 2011 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την εταιρία μας, καθώς αποφασίζεται η μετεγκατάστασή σε νέες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 3.500 m2, με σκοπό την κάλυψη των νέων αναγκών μας. Στις νέες εγκαταστάσεις η εταιρία εγκαθιστά χώρο συνεργείου, σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης, χώρο εκπαίδευσης και σεμιναρίων καθώς και Showroom των εμπορευμάτων.

Το 2015 μετά από σκέψη και μελέτη, η εταιρία μας αποφασίζει να συμμετέχει στην κατασκευή ηλιοθερμικών συστημάτων με το Brand name Helios Solar, προσθέτοντας στην γκάμα της ηλιακούς θερμοσίφωνες, μπόϊλερ λεβητοστασίου και βάσεις στήριξης ηλιακών συστημάτων. Ταυτόχρονα επιτυγχάνοντας την λήψη των υψηλότερων πιστοποιητικών, αυξάνονται  οι εξαγωγές μας σε χώρες όπως Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Τσεχία και χώρες της Μέσης Ανατολής.

Επιδιώκουμε σταθερά οι προμηθευτές μας να είναι πλέον διακεκριμένοι, ενώ και στον τομέα των υλικών/προϊόντων στοχεύουμε στα χέρια σας να καταλήγει πάντα η βέλτιστη σχέση ποιότητας - τιμής.

Όραμά μας και αποστολή μας είναι μέσα από την συνεργασία μας, να παρέχουμε πλήρη γκάμα υλικών, ανταγωνιστικές τιμές και τεχνική υποστήριξη, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας. Αυτή η διά βίου εξέλιξη, δεν θα μπορούσε όμως να επιτευχθεί, εάν δεν είχαμε εσάς που ταυτόχρονα ως κριτές και ως σύμβουλοι μας δίνετε ερεθίσματα, κατευθύνσεις αλλά και κουράγιο να συνεχίζουμε. Αν και έχουν περάσει χρόνια από την ίδρυση μας, αν και έχει μεγαλώσει αρκετά η επιχείρηση μας σε μέγεθος, θα ήταν λάθος  να ξεχάσουμε από που ξεκινήσαμε και ποιοί είμαστε. Προτιμούμε να αποκαλούμε τους πελάτες μας συνεργάτες και την εταιρία μας, οικογενειακή επιχείρηση.